Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o vylepšení Gran Turismo Sport

Jízdní řád do budoucna.

Už jsme o vylepšení Gran Turismo Sport (Alza.cz jednou referovali minulý týden, teď domácí pobočka Sony přišla s podrobnějšími informacemi.

"Od uvedení na trh hráči odehráli více než 26 milionů hodin a chceme se s vámi podělit o to, kam se bude hra ubírat dále. Na hráče čekají nová auta a herní možnosti díky updatům. Patch 1.06 je ke stažení od 27. listopadu a ode dneška též začíná ohlašování aut. První přídavkem budou tyto precizně digitalizované modely aut: Rivolta Zagato VGT, Audi R18 a Cobra 427," uvádí tiskovka.

Nejen nové modely aut jsou součástí patche 1.06. Hráči se také mohou těšit na Livery editor, Scapes a novinkou bude kampaňový mód dostupný také offline (stále ovšem budou háči potřebovat internet pro uložení postupu ve hře). Taktéž budou dostupná vylepšení a úpravy pro vyvážení herního pocitu z jízdy.

"Společně s vydáním prosincového update, který bude zdarma pro všechny hráče, budeme představovat také naprosto nový mód pro jednoho hráče zvaný "GT League", vycházejícího z GT módu známého z předchozích dílů série Gran Turismo. Hráči se tak mohou těšit na závodění ve stylu pohárového měření sil od kategorie začátečníků až po PRO ligu a mohou se zůčastnit take vytrvalostních závodů!. Na podobná vylepšení a nabývání obsahu se můžete těšit take v roce 2018. Od nynějška až do března 2018 je zatím naplánováno celkem 50 nových vozů, které budou přidané do hry. I ve zbytku roku 2018 bude obsah Gran Turismo Sport přibývat a to včetně nových tratí.

Read this next