Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O boji z brzkého Seven: The Days Long Gone

Lákavá variace na Thiefa a Commandos.

Už tento pátek, 1. prosince, vycházející hra Seven: The Days Long Gone (Alza.cz) stojí za pozornost hned několika věcmi.

Jednak pochází od pár bývalých autorů Zaklínače. Dále je to izometrická RPG variace na Thiefa, nebo chcete-li spíš na Commandos a Dishonored, kterých se v poslední době moc neobjevuje, takže bychom si jich měli vážit.

Stanete se totiž zlodějem Terielem, který se plíží prostředím před apokalypsou, využívá parkúrové dovednosti či pasti a snaží se za každou cenu zůstat nespatřen. Případně, dle své libosti (svoboda volby), likviduje protivníky hrubou silou nadpřirozenými schopnostmi či stealth způsobem, o čemž právě pojednává nové oficiální video:

Watch on YouTube

Vše má podtrhnout silný příběh, bohatý systém vývoje postavy, NPC postavy reagující na vaše činy, otevřený svět lákající k prozkoumání a zbrusu nový systém šplhání.

Seven: The Days Long Gone od IMGN.PRO a Fool's Theory navíc bude v češtině díky Comgadu a za příznivou cenu 799 Kč v limitované krabicové edici, která obsahuje digitální artbook, mapu, příručku a soundtrack.

Read this next