Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

I další EA hra UFC 3 smrdí Pay-to-win manýry

Vyplynulo to z bety.

Ještě neutichl rozruch okolo Star Wars Battlefront 2 a už se vynořují zvěsti, že podobným nešvarem je infikována i příští hra od EA, únorové bojové sporty UFC 3 (Alza.cz).

Zjistili to testeři bety, kteří tvrdí, že multiplayerová část je vyloženě postavena na principu Pay-to-win. Prý bude možné za skutečné peníze koupit tzv. loot boxy, které hráči dovolí vytvořit mimořádně silného bojovníka, který strčí do kapsy postavy od hráčů, kteří za tuto věc nechtějí utrácet další peníze.

Konkrétně mají tyto krabice za mikrotransakce obsahovat vzácné předměty, které vylepší bojové schopnosti natolik, až bude takový zápasník prakticky neporazitelný od těch, kteří se rozhodli své wrestlery neupgradovat.

Někteří samozřejmě namítají, že to může být záležitost pouze bety a že se situace do ostré verze ještě může nějak změnit, ale na to bychom si moc nevsadili.

Z nahrávky bety jinak vyplynuly nějaké technikálie: verze hry pro PS4 Pro a Xbox One X jedou v hladkých 60 snímcích za vteřinu, zatímco původní slabší konzole zvládnou "jen" 30 fps. Na nadupanějších modelech má být na výběr, jestli upřednostníte vyšší rozlišení nebo vyšší framerate.

Watch on YouTube

Za hlavní pokrok v oblasti grafiky se považují hezčí nasvícení a modely postav, jinak má být základní hratelnost podobná co minule.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

EA Sports UFC 3

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments