If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odtajněny marketingové plány A Way Out

I odhadované prodeje.

O této nadějné kooperativní akci od tvůrců Brothers: A Tale of Two Sons jsme od E3 dojmů nic pořádného neslyšeli, takže potěší cokoliv. A dnes k ní uniklo do éteru něco dost zásadního, co nevídáme každý den...

Interní marketingové plány EA uvádějí, že A Way Out (Alza.cz) vyjde někdy později než v dubnu 2018 (únor si pro sebe v release-listu ukousla jiná hra FE, která se pokusí prorazit jako Unravel).

Výrobce odhaduje, že za úvodní rok by se mohlo prodat jen 200 tisíc kusů (hrubé tržby 4 miliony dolarů) a celoživotně (i ve slevách) zhruba čtyřnásobek. Hra má být znovu ukázána 7. prosince, kdz se seznámíme s oběma hrdiny. Pak se znovu připomene v únoru, kdy nám bude do hlavy vtloukáno, že jde o první opravdový co-op zážitek. Pak v březnu pojede kampaň na téma, že to je emocionální titul, který nesmíte minout.

"Výrazné inovace v designu hry společně s charismatem hlavního tvůrce Josefa a jeho vášní pro vývoj z toho mohou udělat velký hit, ale musíme se vyvarovat kontrovderzím," nabádají EA v interním dokumentu. Vývojář má promluvit na DICE Summitu, jinak se prý EA pokusí přesvědčit ovlivňovače veřejného mínění, aby s Josefem natočili LETS PLAY.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

A Way Out

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments