Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Francouzské pozemní jednotky do War Thunder

Další rozšíření obsahu.

Studio Gaijin Entertainment dnes uvedlo, že v příští aktualizaci obsahu své válečné MMO hry War Thunder představí francouzské pozemní jednotky. Po francouzské letce, která byla uvedena v listopadové aktualizaci 1.73 „Vive la France", Francouzská Armáda vkročí na bitevní pole War Thunder s tucty obrněných vozidel dostupných na úrovni od rank I do rank VI. Nové technologie typické pro francouzské tanky, jako např. Oscilační věže a automatické nabíjení, otevírají hráčům nové taktické možnosti.

Na nižších úrovních jsou francouzské tanky obecně vzato dobře obrněné a zajistí tak dostatečnou ochranu i malým jednotkám do tří vojáků. Nejvýznamnější jsou zde těžké tanky Char B1bis a Char B1ter, které jsou nejen výjimečně dobře chráněné, ale nabízejí také možnosti pro velkou posádku a silnou výzbroj. Jejich pomalá rychlost a manévrovatelnost je však činí zranitelnými, je-li potřeba rychlého přesunu, např. Při správné formaci proti nejsilnějším dělostřeleckým jednotkám nebo při úniku před útokem ze vzduchu. Aby unikli raketám a bombám, musí tedy hráči, kteří bojují s ranními francouzskými těžkými tanky, věnovat pozornost nejen bojišti jako takovému, ale i situaci nad ním.

Na střední úrovní začíná dostupnost tanků vybavených automatickým nabíjením. Tyto autoloadery umožní vystřelit rychlou salvu několika střel, po které následuje nabití za velmi krátkou dobu. To umožňuje hráčům s modernějšími francouzskými jednotkami vybavenými touto technologii, zahájit rychlý agresivní útok proti nepřátelům.

Francouzská poválečná vozidla přinášejí další charakteristickou vlastnost, která je novým nástrojem ve War Thunder - výkyvné (oscilační) věže. Tyto věže jsou rozděleny do dvou částí, přičemž horní část je zodpovědná za elevaci kanónu a dolní za rozchod hlavně. Toto geniální technické řešení významně snižuje velikost věže, čímž se z ní stává mnohem obtížnější cíl.

První dva tanky ve War Thunder, které kombinují obě tyto nové technologie, jsou AMX-13 SS.11 a M4A1 FL10, přičemž ten poslední je modifikací amerického tanku Sherman. Věže obou vozidel jsou vybaveny automatickým kanónem ráže 75 mm, který obsahuje dva šestikolové bubnové zásobníky, které umožňují pořídit sérii 12 výstřelů v krátké kadenci. Jelikož znovu nabití vyžaduje více času, je velmi důležité po útoku najít bezpečný úkryt. Nicméně AMX-13 s.11 je také vybaven čtyřmi řízenými protitankovými střelami, takže i když jste při nabíjení na dohled, nemusí to nutně znamenat konec hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

War Thunder

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments