Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA objasňují mikrotransakce UFC 3

+ záměna za reálný zápas.

Minulý týden bylo odhaleno, že únorový bojový sport EA Sports UFC 3 (Alza.cz) v betě obsahuje podobně otravné mikrotransakce jako ve Star Wars Battlefront 2. Nyní se k tomu EA oficiálně vyjádřili.

Brání se tím, že mikrotransakce jsou omezeny na režim Ultimate Team, stejně jako tomu je ve FIFA, kde to hráči milují. Čili prý nic nového a pouze volitelná možnost pro ty, kteří chtějí ušetřit čas nákupem balíčků.

"V žádném jiném módu UFC 3 nejsou zakoupitelné upgrady zápasníků. Náš systém matchmakingu zohledňuje bojovníkovy vlastnosti, pohyby, boosty či perky a prioritizuje dání dohromady těch hráčů, kteří mají rovněž zakoupené upgrady. Cílem je zabránit jejich setkání s ostatními," uvedli EA pro IGN.

Jak zdůraznili, ve hře jsou ještě další MP režimy jako Online Ranked Championships či Online Quick Match pro kompetitivní, oddechové řežby. Beta jim prý velmi pomáhá ve vyladění všech aspektů hry a nadále vítají hodnotnou zpětnou vazbu od testerů. Mezi ně jste se mohli zařadit i vy, jelikož beta se o víkendu otevřela všem zájemcům na PS4/X1.

S UFC 3 se pojí zábavná kauzička, kdy jeden chlapík na Twitch živě streamoval celý reálný šampionát UFC218 a měl u toho v ruce gamepad, takže lidé věřili, že se dívají na hru od EA, i když ve skutečnosti šlo jen o nelegální vysílání cizího obsahu. Tak realistická je grafika hry, až se vyhnul nahlášení za neautorizovaný stream. Nasbiral za tu dobu 60 tisíc retweetů a dvojnásobek liků. Pro EA tím zařídil bezvadnou reklamu, takže ti si na něj stěžovat určitě nebudou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

EA Sports UFC 3

PS4, Xbox One

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments