Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prosincová rozšíření Assassins Creed Origins

Nové režimy.

Každá velká hra musí být pravidelně zásobována malými, zato častými dávkami nového obsahu, aby se k ní lidé co nejčastěji vraceli. Tak zní nepsaný trend a UbiSoft chce mít u Assassins Creed Origins (Alza.cz) tuhle položku odškrtnutou.

Během prosince přinese update s novým obsahem, aby hra představovala výzvu i pro již zkušenější hráče. Půjde o tuhou obtížnost Nightmare, kde nepřátelé budou odolnější a nebezpečnější. Jak si hráči přáli, volitelně si mohou zapnout přizpůsobování protivníků jejich úrovni, takže hra automaticky navýší schopnosti těch nejslabších nepřátel.

Dvojice nových questů zahrne nový Horde mód, z nichž jeden - Here Comes a New Challenger - vás postaví do arény proti nekonečné vlně nepřátel. Doporučuje se aspoň 32. level.

V události Trials of the Gods si to rozdáte s posledním z trojice bohů, kterým je Sekhmet. Ti z vás, kteří to nestihli, se budou moci nějak vrátit k listopadové události a vyšlápnout si i na zbylé dva bohy (Anubis a Sobek).

Herní obchod pak 12. a 26. prosince nabídne dvojici spíš kosmetických balíčků - Gladiator Items Pack a Wacky Items Pack.

Read this next