Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šest cestiček a dvě stě konců Street Fighter 5

Nové info o Arcade Edition.

Až v půlce ledna vyleze Arcade Edition starší bojovky Street Fighter 5 (Alza.cz), nebudou to jen drobnosti, co přinese.

Čerstvý stream Capcom Unity na Twitch následovaný blogovým příspěvkem přiblížil, co od inovované verze hry očekávat.

Hráči si v Arcade módu budou moci vybrat mezi šesti cestami, kterými se vypraví - ve stylu Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter Alpha, Street Fighter III, Street Fighter IV a Street Fighter V - což je takhle uděláno i kvůli třícátému výročí série. Přizpůsobitelná má být přitom obtížnost a na kolik kol se hraje.

Každá z těchto cestiček má zůstat věrná postavám přítomným v tom daném dílu. Čili pokud si vyberete třeba Arcade cestu z SF3, půjdou zvolit jen Ryu, Ken, Chun-Li, Akuma, Laura, Urien, Alex, Kolin či Ibuki.

Po každé bitvě se pak rozhodnete, s kým se utkáte příště, což vám umožní získat vyšší skóre, pokud si věříte a vyšlpánete si na tvrdšího soupeře. Z obdržených bodů se každý měsíc sestaví hitparáda a vyhlásí vítěz.

Tu a tam se vyskytnou bonusové levely, ve kterých třeba musíte zničit dvacet barelů, v čemž vám má asistovat počítačem řízená postava. Celkově se můžete těšit na dvě stovky unikátních zakončení hry, kde za odměnu spatříte ilustrace od různých grafiků. Ty pak souhrně naleznete v galerii, i s podmínkami pro odemčení těch zbylých.

Více o hře v oznámení z října.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments