Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proti členům armád jiných hráčů v dnešním DLC Shadow of War

+ rozšíření Rainbow Six Siege.

Warner Bros odvádí dobrou práci v podpoře po vydání Middle-Earth: Shadow of War (Alza.cz) a nejnovějším takovým přírůstkem je právě vypuštěné bezplatné DLC Online Fight Pits.

Není to klasický multiplayer, jak by se z názvu mohlo zdát, nýbrž možnost bojovat ve speciální aréně proti význačným členům armád sestavených jinými živými hráči. Když takového nepřítele porazíte, získáte odměnu v podobě nových předmětů, upgradů atd.

Watch on YouTube

Tento mód vlastně umožňuje, aby se vaši nohsledi z řad Orků vytrénovali na úkor armád jiných hráčů z celého světa. Obdržené upgrady pak lze využít v pokračující bitvě o celý Mordor. Jedná se o součást patche 1.07, který vedle toho přinesl mnohé opravy a vylepšení.

Ani UbiSoft nelení a v první prosincovou středu uvolnil další rozšíření Operation White Noise pro dlouholetý držák Rainbow Six Siege (Alza.cz), který už pokořil metu 25 milionů hráčů. DLC obsahuje mapu Mok Myeok Tower v Jižní Koreji a tři nové operativce (Dokkaebi, Vigil, Zofia), k nimž mají nyní přednostní přístup jen držitelé Year 2 Season Pass (ostatní si musejí počkat do 12. prosince).

Watch on YouTube

Read this next