Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bad Blood k Dying Light smíchá PvP a PvE

Multiplayerová odbočka.

Těmi deseti malými přídavky to neskončilo, ale ještě stále neuzrál čas na plnohodnotné pokračování.

Polský Techland před okamžikem oznámil Dying Light: Bad Blood, samostatně spustitelnou multiplayerovou hru z tohoto oblíbeného univerza. Má nabídnout intenzivní a dynamicky se vyvíjející bitky, které smazávají hranice mezi PvP a PvE při zachování stylu hratelnosti, kterým se tahle série proslavila.

Společně s dalšími pěti hráči budete vysazeni do nepřátelské oblasti zamořené zombíky a všichni máte shodný cíl: evakuovat se otamtud dříve, než vše zahalí tma. Budete používat své parkúrové dovednosti k pohybu po městě a hledání zbraní, zatímco stále tikají hodiny.

Abyste si pro sebe zamluvili sedačku v helikoptéře, musíte získat vzorek krve od infikovaných. Nejprve tedy zformujete dočasná spojenectví s jinými živými hráči, abyste společně porazili bossy, načež pak se pokusíte ukrást jejich vzorky v bratrovražedném boji. Prý je jen otázkou, kdy ke zradě dojde, nikoli jestli k ní dojde.

Pozor si pak musíte dáte na to, aby vás někdo nezlikvidoval pár metrů před doběhnutím do evakuační zóny k vrtulníku. A také abyste měli dostatek evakuačních bodů. Datum vydání zatím není známo (někdy ve 2018), ani cena, ale můžete se příhlásit do testování.

Read this next