Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

In The Valley of the Gods od tvůrců Firewatch

Rejdit v kopkách Egypta.

Egypt momentálně frčí. Nikoli jako dovolenková destinace, nýbrž coby dějiště her. Po Assassins Creed Origins či Strange Brigade se tam odehrává dosud utajený projekt tvůrců úspěšného Firewatch (Alza.cz).

Jmenuje se In The Valley of Gods a vyjde v roce 2019 minimálně pro PC, protože už má stránku na Steamu. Z debutového traileru rychle pochopíte, že milovníci Indiana Jonese si přijdou na své:

Watch on YouTube

Ačkoli k tomu svádí podobný, ještě vybroušenější vizuální styl a shodná hratelnost, s předešlou hrou studia Campo Santo nebude přímá spojitost. "Pokud máte rádi kvalitně odvyprávěné, zahrané a dynamické příběhy, pokud se vám líbil Firewatch, bude toto hra přesně pro vás," objasňují autoři.

Hrát budete za Rashidu, staršího objevitele a filmaře, který prozkoumává Egypt v roce 1920 a tento typ života mu dost chyběl. Doufá v zázračné archeologické nálezy a že na stará kolena natočí poslední film, když už cestoval takovou dálku nekonečnou poušť přes duny, rozvaliny a kobky. Vše bude opět viděno z vlastních očí a společnost mu udělá parťačka Zora s Afro účesem, u které se dříve zařekl, že s ní už nikdy nic nechce mít. Může to sice zavánět co-opem, ale půjde o ryze singleplayerové dobrodružství.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Firewatch

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments