Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Finálka Conan Exiles dokonce krabicově

+ termín, sběratelka.

Je to sice odklad, ale jinak to musíme brát převážně pozitivně. Conan Exiles totiž má stanoven termín, kdy se přehoupne z Early Access do finální verze.

Stane se tak přesně 8. května 2018 na PC, X1 a také na PS4 (tam dosud není kvůli absenci služby pro vypouštění nedodělaných titulů). Slibované první čtvrtletí roku tak Funcom nestihne o více než měsíc.

Watch on YouTube

Cena této survival onlinovky s barbary oproti Early Access stoupne o deset eur na 40, takže kdo má zájem, měl by pořídit ještě před květnem a ušetří. Obhajuje se to dodatečnými vlastnostmi jako Frozen North, novými dungeony i postupným zlepšováním všeho. Testeři nehotové verze dostanou exkluzivní in-game předmět v podobě Royal Armor.

Značný úspěch Conana na Early Access (PC verze dle SteamSpy má 650 tisíc majitelů) zařídil, že Exiles vylezou překvapivě také krabicově, v partnerství s vydavatelem Koch Media. Pokud by neexistoval důkaz v podobě vysokých prodejů, tradiční vydavatelé by takové online hře nikdy zelenou nedali, nefinancovali by ji ani by nevznikla, teď naopak využívají předčasný přístup ve svůj prospěch.

Tato Day One Edition pro všechny tři platformy nicméně bude jen ve vybraných oblastech světa. Existovat také bude sběratelská edice s figurkou či komiksem (detaily).

Verze hry při ostrém startu má mít oproti dnešku mnohem více obsahu, třeba oblast sopky, nový podnebný pás s džunglí, kompletně předělaný bojový systém a nové herní mechanismy, viz obrázky:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Conan Exiles

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments