Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield: Bad Company 3 prý v přípravě

Vietnam a Studená válka?

Že na podzim 2018 vyjde nový Battlefield, to všichni víme už delší dobu, třeba z fiskálních konferencí EA. Letos totiž vynechal a objevuje se pravidelně v dvouletém cyklu. Jen dosud nikdo netušil, zda půjde o nástupce populárního Battlefield 1 (Alza.cz) třeba z druhé světové, po vzoru aktuálního Call of Duty, což bylo nejpravděpodobnější, nebo případně něco jiného.

YouTube kanál AlmightyDaq vypátral, že novou hrou se má stát Bad Company 3. Tedy pokračování podsérie, které nikdy tolik komerčních úspěchů nesklidilo, ale fanoušci ho měli rádi díky specifickému stylu humoru v partičce vojáků či značné zničitelnosti prostředí (recenze dvojky).

Watch on YouTube

Časově má být hra zasazena po válce ve Vietnamu. Dojde také na události z nám bližší Studené války, ale rozhodně nečekejte, že by šlo o historicky přesnou hru, spíš si upraví dějiny ve svůj prospěch nebo se jimi lehce inspiruje.

Studio DICE prý plánuje odhalit Bad Company 3 na červnové výstavě E3 2018. Vrátí se tradiční třídy (Assault, Engineer, Support, Recon) a režimy jako Conquest, Rush či Operations. Stejně tak budou přítomny menší režimy Team Deathmatch či Domination.

Tomu mají odpovídat multiplayerové mapy, které tedy nebudou soutěžit o titul těch nejrozlehlejších v sérii, spíš mají být menší až středně velké, což víceméně kopíruje současné trendy s arénovkami.

Ptáte se, proč těmto spekulacím věřit? Protože zmíněný kanál už přinesl podobné zvěsti v minulosti, které se později potvrdily, ačkoli BF1 z první světové tehdy nikdo nevěřil, takže zřejmě má dobrého informátora.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Battlefield Hardline

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments