Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další herní módy do Crossout

+ přepracovaní protivníci.

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment ohlásily vydání aktualizace 0.8.3 pro Crossout, post-apokalyptickou akční MMO hru. Aktualizace přináší nové herní módy jak pro PvP, tak pro PvE, novou mapu a značně vylepšuje AI protivníky, kteří jsou teď mnohem moudřejší a více rozmanití.

Nový PvP mód nese název "Bedlam" a je otevřený pro všechny hráče Crossoutu bez ohledu na dosaženou úroveň. Počet respawnování je v tomto režimu neomezený, což umožňuje hráčům vystavit své konstrukce zátěžové zkoušce proti jiným hráčům a rychle zjistit, které části jejich stavby fungují a které ne. Jakmile dosáhnete dokonalosti, nemilosrdné bitvy "Bedlam" jsou tím nejlepším způsobem, jak zlepšit taktiku a týmovou spolupráci.

V nové PvE misi „Counterattack" hráči musí znovu dobýt ropnou plošinu, kterou dříve získala skupina nájezdníků. Poté, co byli nepřítelem z oblasti vytlačeni, hráči nyní musí zahájit protiútok, dostat se k zpět k plošině a porazit všechny protivníky, kteří ji chrání. Jakmile je oblast zajištěna, hráči můžou opravit vyřazené obranné věže nájezdníků a nadále tak plošinu bránit před mnohanásobnou vlnou útoků svých nepřátel.

Bývalá osada Scavengerů, „Rafinérie", je novou PvE mapou, která je situována na místě zničené chemické továrny, v níž se nacházejí cenné artefakty starého světa, které přitahují pozornost všech lovců pokladů. Hráči si mohou vybrat krátkou trasu přímo skrz zaplavené průchody nebo zvolit jednodušší ale delší objížďku podél sjezdovky, a tak se dostat dovnitř zadním vchodem. Jakmile se hráči dostanou do osady, mohou se rozhodnout jít dál zaplavenými průsmyky, anebo pro navigaci v oblasti využít rozsáhlou, ale úzkou síť potrubí. Vchody jsou zaminované a dobře střežené nájezdníky, což znamená, že získat artefakt nebude vůbec lehké, ale určitě to stojí za to.

Všichni počítačem ovládaní nepřátelé (AI), kteří se objevili v režimech Crossout's PvE, prošli značnou změnou, aby lépe reprezentovali různé frakce přítomné ve hře. Po zvládnutí dalších triků je teď AI v bitvách mnohem nebezpečnější. Například nepřátelé z frakce "Lunatics" se objeví ve velkém počtu a útočí na hráče s nejmenším počtem hitpointů v boji zblízka. „Nomádi" začnou využívat moderní technologie, jako jsou drony a Stealth technologie a obecně vzato různé nástroje pro boj z dálky. Frakce protivníků se v PvE pravidelně mění, čímž je potřeba také měnit taktiku boje. Nyní jsou dostupné skupiny nepřátel Lunatikové, Nomádi a Scavangerové. S dalšími aktualizacemi budou vylepšeny a přidány také zbylé frakce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crossout

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments