If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

K Xbox One X přibalili PlayerUnknown's Battlegrounds

+ jiná zatraktivnění v ČR.

Microsoft pochopil, že se mu těžko konkuruje PS4 Pro za necelých devět tisíc a základní PS4 za necelých šest tisíc, tak se u nás rozhodl suverénně nejdražší konzoli současnosti cenově zvýhodnit.

Kdo se tedy rozhodne vypláznout přes třináct tisíc korun za Xbox One X třeba na Alza.cz, od 17. prosince k němu získá novou Xbox One X hru (dočasnou konzolovou exkluzivitu) PlayerUnknown's Battlegrounds zdarma. Ta jinak v Early Access stojí osm stovek, leč bohužel momentálně trpí technickými problémy.

Cover image for YouTube videoPLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Xbox Action Trailer

Mezi spoustu dalších kroků, které domácí Microsoft podnikl, aby Xbox v očích potenciálních zákazníků zatraktivnil a dosáhl těsně před Vánocemi větších prodejů, dle dnešní tiskové zprávy patří:

  • Vyberte si ze široké nabídky balení konzolí Xbox One S Assassin's Creed Origins (Alza.cz), Xbox One S Shadow of War, Xbox One S Rocket League s filmem Já, padouch 3 na 4K Blu-ray nebo Xbox One S s předplatným služeb Xbox Live a Xbox Game Pass na tři měsíce za akční ceny (6499 Kč za 500 GB verzi, 7777 Kč za 1 TB verzi). Akce běží u všech našich obchodních partnerů do vyprodání zásob.
  • Pouze v síti prodejen a online na stránkách Alza můžete k vybraným televizím získat zdarma balení Xbox One S 500 GB s hrou Forza Horizon 3 úplně zdarma.
  • Pouze v síti prodejen Datart je v prodeji exkluzivní balení konzole Xbox One S 500 GB s hrou Rocket League, filmem Já, padouch 3 na 4K Blu-ray a předplatným Xbox Live na tři měsíce za akční cenu 6499 Kč. Do vyprodání zásob si můžete koupit i balení konzole Xbox One S 500 GB s hrou Forza Horizon 3 + DLC Hot Wheels a hrou Forza Motorsport 7 za 285,9 euro, nebo balení konzole Xbox One S500 GB s hrou Minecraft, předplatným služeb Xbox Live a Xbox Games Pass na tři měsíce za 7490 Kč. V síti prodejen Datart navíc můžete získat bezdrátový ovladač Xbox od 1160 Kč.
  • Vyberte si mezi ovladačem zdarma nebo hrou Forza Motorsport 7 zdarma při koupi nové konzole Xbox One X za 13 999 Kč v síti prodejen CZC.
  • Balení konzole Xbox One S 1 TB s hrami Assassin's Creed Origins, Rainbow Six: Siege, Forza Horizon 2 a Gears of War Ultimate Edition si můžete v síti prodejen JRC zakoupit za 7777 Kč. Navíc můžete od 15. 12. s koupí vybraných balení konzolí získat druhý ovladač zcela zdarma.
  • Budujte, objevujte a bojujte o život s balením konzole Xbox One S Minecraft Limited Edition 1 TB za výhodnou cenu 8999 Kč v síti prodejen JRC a CZC.
  • Při koupi konzole Xbox můžete získat O2 TV na jeden měsíc zdarma. O2 TV nabízí živé vysílání více než stovky TV kanálů s funkcí zpětného zhlédnutí a O2 videotéku s více než 700 filmových titulů, na které se můžete okamžitě podívat.
Cover image for YouTube videoPLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Xbox Game Preview Gas Mask trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Playerunknown's Battlegrounds

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments