Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O rozvoji pirátů v Sea of Thieves

Nový deníček a info.

Jelikož se z technické alfy nesmí nic natáčet kvůli NDA, bereme ze Sea of Thieves (Alza.cz) zavděk novým oficiálním deníčkem. V něm vám Rare vysvětlí, jak si v této čím dál lépe vyhlížející pirátské onlinovce budete zlepšovat svou postavu a získávat reputaci okolí. Systém rozvoje byl totiž dosud střežen pod pokličkou a díky němu se budete moci stát legendou.

Watch on YouTube

Šéfdesignér Mike Chapman se také dotkne témat, jako jsou obchodní společnosti, typy plaveb, doporučení se speciálními tituly, přizpůsobení pirátů a podobně. V herním světě narazíte na vícero NPC, která spadají pod různé organizace (lovci pokladů, hledači vzácných zvířat či surovin). Splněním jejich úkolů (třeba zabití partičky kostlivců a kapitánů) si získáte tolik potřebnou reputaci.

Postupem času tak budete dostávat výnosnější plavby, které lze sdílet s ostatními hráči. Ve hře nemají existovat žádné bariéry, které by vám bránily v podniknutí kterékoli plavby, a posádka lodi může hlasovat, na jaký výlet se vypravit. Někteří členové posádky mají být k potkání jen v pevnostech, které vyžadují raidy, abyste je překonali.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sea of Thieves

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments