If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pražská mapa a Hitlerův bunkr v DLC Call of Duty WW2

Představení odbojářů.

Pro našince velmi atraktivní obsah nabídne přídavek do Call of Duty (Alza.cz). Toto první DLC pro mimořádně úspěšný letošní díl se jmenuje Resistance a vyjde 30. ledna 2018 nejprve s třicetidenní exkluzivitou PS4.

Cover image for YouTube videoOfficial Call of Duty®: WWII - The Resistance DLC Pack 1 Preview

Tři nové mapy mají společné to, že jsou o odboji, byť na různých místech probíhal odlišně. Nejvíce budete hrát určitě mapu Anthropoid ve věrně zpracované Praze s Karlovým mostem, českými vlajkami, nápisy na zdech i stísněnými interiéry.

Druhá MP mapa Valkyrie vás zavede do Hitlerova tajného bunkru Wolf's Lair v Polsku, kde se ho v roce 1944 pokusila zabít skupina německých důstojníků a vyvázl z toho jen se zraněními. A konečně poslední mapa se odehrává v Paříži s výhledy na Eiffelovku a na své si tam přijdou odstřelovači.

Nový War Mode režim nazvaný Operation Intercept bude o nutnosti osvobodit francouzské odbojáře padlé do zajetí, následně se zmocníte rádiové stanice a povedete útok na nacisty. Nechybí ani nová kapitola The Darkest Shore do Nazi Zombies, kde sledujete německého vědce snažícího se oživit mrtvé vojáky coby zombíky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: WW2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments