Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V Gran Turismo Sport začne pršet

Ale jen někde.

To, co je v konkurenčních hrách jako Forza Motorsport 7 či Project CARS 2 už dávno standardem a videosrovnání těchto efektů se na YouTube staly velmi populárními, bude starý matador teprve dohánět. V základní verzi se to vyskytovalo pouze na jediné trati Northern Isle Speedway.

Nyní Kazunori Yamauchi, šéf studia Polyphony Digital, odtajnil plán přidat (volitelně zapnutelné) deštivé podmínky do vícero tratí v Gran Turismo Sport (Alza.cz).

"Do stávajících tratí ve hře jen musí být doplněn déšť formou aktualizací. Všechna auta ve hře jsou na déšť připravena a už mají funkční stěrače předního skla," řekl pro GT Planet.

Zároveň varoval, abyste zase nečekali, že déšť přibude do úplně všech lokalit. V některých to prý nedává smysl, například jezdíte-li v poušti nebo v oblasti, kde jsou jen minimální srážky. Jako příklad, kde déšť nenajdete, uvedl Willow Springs.

Dva dny před Vánocemi jinak do GT Sport vyšel ten slibovaný a dříve popisovaný update 1.10, který přinesl nový režim GT League pro zajímavější singleplayerovou kariéru. Vedle toho nabídl dvanáct nových aut - více o tom na PS Blogu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gran Turismo Sport

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments