Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Distributor Kingdom Come: Bude to nejlépe vypadající hra 2018

Časosběrné video.

Pro silná slova nechodí daleko. I to patří k práci distributora, kterého si Warhorse najali, aby jim pomohl s dostáním hry do povědomí ve světě i uvedení krabicovek na zahraniční pulty.

Poslední dny minulého roku Deep Silver na oficiálním Twitteru zveřejnili krátké časosběrné video, které zachycuje hrad z Kingdom Come: Deliverance (Alza.cz) za různé denní doby a počasí, dle nichž se dynamicky mění jeho nasvícení či stíny:

Doprovodil to slovy, že "půjde o jednu z nejlépe vypadajících her 2018". V tom mu víceméně přizvukují nadšení redaktoři magazínů, kteří si téměř hotovou hru během pár hodin vyzkoušeli na nedávné prezentaci na hradě v Anglii, ač to teď na začátku ledna může působit dost předčasně. Nemluvě o tom, že přehnaně silné výroky mohou hráči po vydání vrátit výrobci i s úroky, pokud by něco po grafické stránce nebylo zrovna ideální.

V reakci na stížnosti některých hráčů ohledně špatného výkonu staré bety i na high-endovém počítači reagoval PR manažer Warhorse slovy, že "přesně k tomu bety slouží - k testování". Beta pro podporovatele tedy nyní vůbec nereprezentuje současný stav vývoje, protože nebyla delší dobu aktualizována, zatímco se pilně pracovalo na plné verzi, která dle slov Warhorse v tomto směru "funguje v pořádku".

Jak známo, u nás se distribuce Kingdom Come chopil Comgad, který také těsně před Vánocemi oznámil sběratelskou edici.

Níže ještě dvojice tématických PF 2018 od Warhorse:

Read this next