If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Málo objednávek God of War?

O něčem to svědčí.

Autor politických a herních podcastů Colin's Last Stand se měl od svých důvěryhodných zdrojů v branži dozvědět zajímavý drb.

Předobjednávky nového God of War (Alza.cz) prý moc nefrčí. Jinými slovy, na to, že tahle PS4 exkluzivita vyjde už za pár měsíců, prý zatím nedokázala zaujmout publikum natolik, aby si ji houfně rezervovali v obchodech s krabicovkami.

Otázkou je, zda ještě počet předobjednávek má v dnešní době valnou vypovídající hodnotu. Před lety to byla důležitá metrika, podle které se určovala hodnota akcií vydavatelů, ale situace na trhu se změnila, což kdysi vysvětloval i šéf Activision u série Call of Duty. Nyní už nemusíte závazně něco kupovat dlouho dopředu (v Americe se navíc peníze či depozit nevratně strhnou dopředu), když stačí jednou kliknout až v době vydání a za pár hodin máte hru staženou z PlayStation Store v konzoli.

Lidé také mohou obezřetněji čekat na první recenze a ohlasy na změněný koncept hry. Pravdou je také to, že toho o God of War stále pořád moc nevíme. Lze předpokládat, že v příštích týdnech Sony konečně oficiálně potvrdí ten termín na konec března a rozjede pořádnou kampaň, aby hru více představila.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

God of War

PS4, PS2, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments