Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šance na Civilization 6 za zlomek ceny

+ nabušený leden Humble Monthly.

Služba Humble Monthly se vytasila s další velice atraktivní nabídkou. Za pouhých 250 korun můžete mít jednu z nejprodávanějších PC her minulého roku, která stále běžně v obchodech stojí okolo patnáct stovek (a na Steamu 60 eur).

Každý, kdo si dnes pořídí měsíční předplatné za 12 dolarů, získá Civilization 6 (Alza.cz) plus dvě rozšíření (Viking Scenario Pack + Australia Civilization a Scenario Pack). Akce platí pouze příštích 25 dnů.

Klidně stačí se přihlásit jen na jediný měsíc a pak se hned odhlásit, nejnovější díl legendární tahovky od Sida Meiera vám na Steamu už zůstane navždy.

Předplatné Humble Monthly funguje na té bázi, že si dopředu zaplatíte za něco, o čem ještě nevíte, co to vlastně bude - tak trochu kupování zajíce v pytli. Čili když si teď koupíte Civilizaci 6 za bezkonkurenčně nízkou cenu, získáte ihned pouze ji (tři Steam klíče na základní hru a dvě DLC) a až první pátek v únoru obdržíte únorový balíček šesti dalších, zatím neznámých PC her (thx Bergy za ověření).

Abyste měli představu, co asi tak čekat a proč litovat, že jste se k odběru nepřihlásili dříve - v lednu (minulý týden) předplatitelé z dřívějška dostali tyto plné verze: Quantum Break, The Long Dark, Warhammer 40,000: Dawn of War III, Tomb Raider, Sleeping Dogs: Definitive Edition, HIVESWAP: Act 1, Mr. Shifty, Cursed Castilla (Maldita Castilla EX) a Hitchhiker (Humble Original). Po ukončení úvazku jim ani tyto hry nikdo nevezme.

Watch on YouTube

Všechny hry z lednové nabídky měly hodnotu skoro pět tisíc korun, vy je přitom mohli mít při včasné koupi dopředu za pouhých 250 Kč.

Read this next