Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 11. ledna

Forza Horizon 4, Jade Raymond, Cyberpunk 2077, vyhoření streamera...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Brazilská ratingová organizace už v databázi nepřekvapivě uváděla Forza Horizon 4 s vydáním ve 2018.

- AdoptAHunter.org je stránka, která chce asistovat nováčkům v sérii Monster Hunter a nechat se do ní zasvětit veterány. Funguje tak, že spojí začátečníky se zkušenými hráči, v závislosti na tom, co uvedli při registraci.

- Chlapík, který se stará o japonskou lokalizaci God of War, pro Famitsu naznačil, že se oficiální datum dozvíme už velmi brzy, a to nejpozději do dvou týdnů.

- Na dveře klepe nový trailer na filmového Tomb Raidera, už ho totiž začátkem ledna schválila ratingová organizace. Měl by mít klasické dvě minuty.

- Jade Raymondová, slavná díky práci na Assassins Creed, Watch Dogs a Splinter Cell, nyní dělající v EA na Star Wars hře, byla jmenována do Akademie interaktivného umění a věd (AIAS). Bude tam sedět po boku takových jmen, jako je Shuhei Yoshida ze Sony či Patricia Vance z ESRB.

- Update na Arcade edici nově ve Street Fighter 5 umožní změnit hráčům jejich ID a domovskou vlajku za 10 dolarů nebo 200 tisíc herní měny. Seznam zbylých změn zde.

- V Praze v minulých dnech probíhalo speciální natáčení dokumentu o indie vývoji se studiem Amanita Design, dokládá fotka.

- Po třech letech se k životu probudil oficiální Twitter účet Cyberpunk 2077... No řekněte, které jiné hře tohle "uprdnutí" zajistí samostatné články?

- Film Super Mario Bros by dle prezidenta Nintenda mohl být venku ve 2020, ale zatím to jsou jen slova, ani ještě není vybrané studio, které ho natočí.

- Přehled stovky dosud potvrzených zápasníků do EA Sports UFC 3.

- Steam hlásí opětovné pokoření rekordu počtu souběžných hráčů, tentokrát 18,5 milionu.

- Lirik, jeden z nejpopulárnějších streamerů na Twitch se dvěma miliony sledovačů si bere oddych od internetu, protože se cítí být vyhořelý a unavený. Chce zásadně změnit svůj život, své návyky a stanovit si nové cíle. Dlouho mu to však nevydrželo, protože už po pár hodinách napsal, že pauza bude trvat jen týden, protože je na streamování závislý a miluje ho.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments