Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak si Project CARS 2 rozumí s Xbox One X

Detaily o updatu.

Velký týdne pro všechny závodníky na Xbox One X. Po pondělní Forza Horizon 3 si zanedlouho naplno užijí další velkou hru z tohoto žánru z nedávné doby.

Ano, zářijové Project CARS 2 (Alza.cz) budou brzy aktualizovány patchem, aby byly na nové konzoli Microsoftu ještě hezčí. Slightly Mad Studios zatím přiblížili změny.

První, čeho si všimnete, má být navýšení rozlišení z 1920×1080 na 2560×1440. Dodatečný výkon X1X se jim dále hodil na zvýšení detailů všech modelů vozů, tratí, kvality stínování, úrovně anti-aliasingu či odrazů prostředí. Hezčí má být i deštivé počasí.

Na výběr budete mít tři volby: GRAPHICSBIAS_ENHANCEDVISUALS dovolí chod v 1440p a veškerá nastavení budou na nejvyšší možnou hodnotu, včetně pohledu do zpětných zrcátek.

Druhá možnost GRAPHICSBIAS_ENHANCEDRESOLUTION dá rozlišení na 3K (2880×1620) a automaticky balancuje detaily ve hře, aby vykompenzovala ten nárůst rozlišení. A konečně poslední varianta GRAPHICSBIAS_ENHANCEDFRAMERATE zůstane věrná starým dobrým 1080p s opět dynamickým přizpůsobením všech grafických detailů s jediným cílem: plynulých 60fps.

Tvůrci zatím neřekli, kdy tento patch vypustí, patrně v příštích týdnech. Zato si pochvalují spolupráci s Microsoftem, který jim dodal jejich SDK před 18 měsíci a poskytoval stabilní nástroje i šikovnou funkci s předním panelem na vývojářském kitu, kde si nechávají zborazit IP adresu, což se hodí při "škatulata, hýbejte se".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Project CARS 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments