Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Demo a zlevnění Seven: The Days Long Gone

Už záplatovaná verze.

Polská hra, která doplatila na vypuštění v ne úplně vyladěné podobě a v přehuštěné sezoně před Vánocemi, prosí o druhou šanci. Chce dát všem najevo, že je nyní po záplatách mnohem lepší než dříve, jak pravila i naše nedávná recenze, kde vlastně vydělala na tom, že na ni neměl Milan Bergman čas předtím.

Seven: The Days Long Gone (Alza.cz) je nyní možné vyzkoušet v bezplatném hratelném demu, které je ke stažení ze Steamu či GOG.

Obsahuje celý prolog, který slouží jako takový tutoriál a naučí hráče základní prvky: boje, magii, plížení i převleky.

Fool's Theory a IMGN.PRO se jinak omluvili za porodní bolesti, poděkovali za zpětnou vazbu komunitě a usoudili, že to chce zlevnit plnou verzi hry o 30 procent. Tudíž nyní stojí jen 21 eur, v přepočtu něco málo přes pět stovek, což je za novinku s českými titulky výhodné. Akce trvá jen týden.

Poslední novinkou týkající se tohoto Thiefem inspirovaného, isometrického 3D RPG, je další patch 1.0.7, který vychytává základní herní mechanismy. Například chování lidských protivníků v boji, reakce NPC na mrtvá těla či zvuk, předělaný systém přestrojení a další věci - kompletní seznam změn zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Seven

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments