If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Druhá vlna obsahu Battlefield 1 Turning Tides - North Sea

První čistě námořní mapa.

Přichází druhá vlna obsahu z herního rozšíření Battlefield 1 Turning Tides (Alza.cz). Připojte se v dramatických námořních soubojích k působivé německé flotile nebo k britské královské námořní pěchotě. Soupeřící armády urputně bojují o získání nadvlády nad mořem. Startovní trailer k nynějšímu vydání:

Cover image for YouTube videoBattlefield 1 - Turning Tides - North Sea Official Trailer

North Sea přináší nové mapy, hrozivou vzducholoď třídy C a další řadu oprav a vylepšení pro Battlefield 1. Doufáme, že se vám bude v bitvách o moře, nebe i pevninu dařit. K dispozici pro majitele předplatného Battlefield 1 Premium* a herního rozšíření Battlefield 1 Turning Tides.

"Předplatitelé programu Battlefield 1 Premium a majitelé edice Battlefield 1 Revolution si budou moci obsah z přídavku Battlefield 1 Turning Tides zahrát s dvoutýdenním předstihem. Aktualizace Battlefield 1 Turning Tides je povinná pro všechny hráče Battlefieldu 1, kteří chtějí hrát online. Bude to mít několik výhod - například hráči, kteří ještě herní rozšíření nemají, budou moct sledovat zápasy z map Battlefield 1 Turning Tides v diváckém režimu a vyzkoušet si nové mapy během aktivních období zkušebního přístupu Battlefield 1 Premium nebo prostřednictvím funkce Battlefield 1 Premium Friends," vysvětlili EA.

NOVÁ MAPA: HELIGOLAND BIGHT - první čistě námořní mapa Battlefieldu 1. Její velký rozsah a zaměření na vojenskou techniku z ní dělá ideální mapu pro Conquest Assault, jediný režim, který je na ní momentálně k dispozici. Během této první námořní bitvy první světové války podnikla britská královská námořní pěchota překvapivý útok proti německému námořnictvu. Útočníci se co nejrychleji přesouvají k rudým útesům, aby mohli zaujmout pozici na kamenitém břehu a skrýt se mezi skalnatými útvary a dunami před dělostřeleckou palbou z bitevní lodě. Pokud obsadíte pláž, získáte přístup k dělostřelecké baterii, se kterou můžete účinně odrazit nápor nepřítele. Využijte chráněnou pozici za vlnolamem a zaútočte na nepřítele za potápějícím se křižníkem, zatímco se snaží vybudovat si opěrný bod na blízkém ostrově Düne. A nakonec potvrďte svoji nadvládu ve vůbec první bitvě bitevních lodí v Battlefieldu 1. .

NOVÁ MAPA: ZEEBRUGGE - britské oddíly se pod rouškou noci pouštějí do ošidného nájezdu na belgický přístav Bruges-Zeebrugge. Zapojte se do urputné bitvy mezi královskou námořní pěchotou a německými jednotkami o opevněné betonové molo. Přesuňte se po zpustošeném břehu k dobře bráněnému krytu pro ponorky. Využijte průchod do doků a zdolejte nepřítele. O nadvládu v okolí přístavu bojují torpédové čluny, letouny, torpédoborce třídy L, bitevní lodě i hrozivá vzducholoď. Buďte stále ve střehu, protože pěchota vás může zaskočit palbou z protivzdušných kanónů rozmístěných na přístavní zdi a z dělostřeleckých baterií na pláži pod kamenitým molem.

NOVÁ VOJENSKÁ TECHNIKA - Zbrusu nová vzducholoď třídy C nabízí 4 sedadla a dvě pole pro specifickou výzbroj. Piloti mohou z nebes protivníka zasypávat dělostřeleckou palbou a deštěm bomb. Střelci vpředu jsou vybaveni kanónem ráže 76 mm, zatímco zadní střeliště disponují kanónem 20 mm. Střelci na vrchní pozici poskytují pomocí stacionárního protileteckého děla protivzdušnou obranu. Piloti mohou pustit samoopravný proces, podobně jako u tanků a vzducholodě třídy L.

NOVÉ UNIFORMY - Oblékněte charakteristickou modrou uniformu elitních britských oddílů a zapojte se do bojů po boku respektovaných příslušníků královské námořní pěchoty.

NOVĚ: LEPŠÍ VYVÁŽENÍ ZBRANÍ - Pravidelné přidávání nových zbraní v každém herním rozšíření je spolu s rostoucí komunitou zkušených hráčů důvodem, proč jsme se rozhodli provést další úpravy v efektivitě zbraní s cílem zrychlit tempo boje a najít lepší rovnováhu mezi jednotlivými variantami výzbroje bojových tříd Battlefieldu 1. Jedná se o rozsáhlejší změny v celém zbraňovém arzenálu Battlefieldu 1, přičemž některé z upravovaných zbraní mohou při prvním použití působit nezvykle. Ačkoliv jsme úprav provedli hodně, nemusí to být patrné na první pohled a většina z nich se výrazněji projeví až po určité době. Hráči by měli zaznamenat kratší čas potřebný k zabití (time-to-kill, TTK), lepší efektivitu v situacích přečíslení a výraznější rozdíly mezi jednotlivými zbraněmi a jejich typy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments