If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Stáhněte si PC benchmark Final Fantasy 15

"Generace napřed nad konzolemi"

Kéž by se takhle chovali všichni výrobci her, ačkoli to může být ve finále možná trochu kontraproduktivní vůči prodejům: Square Enix zhruba měsíc před uvedením PC konverze Final Fantasy 15 (Alza.cz) vypustili benchmarkovací nástroj, se kterým snadno a zdarma zjistíte, jak vám Windows Edition tohoto RPG poběží. Případně můžete v mezidobí upgradovat, abyste byli náležitě připraveni na ostrý start.

Stahovat ho můžete odsud nebo odsud.

Kdo si navíc hru předobjedná, získá rozličné bonusy v závislosti na tom, kterou distribuční platformu si vybere: zda Steam, Windows Store či Origin. Můžete si tak sami zvolit, zda upřednostníte bonus FF15 Powerup Pack, FF15 Fashion Collection či FF15 Decal Selection.

Hardwarové nároky PC verze FF15 jsme psali zde, takže nezbývá než přihodit video natočené právě z výše zmíněného benchmarku:

Cover image for YouTube videoFinal Fantasy XV Windows Edition Benchmark Running on a Pretty Average Gaming PC

Šéf vývojářů Hajime Tabata jinak na Steamu oznámil, že ve skutečnosti vlastně nejde o převod z konzolí, nýbrž že byla hra na PC vystavěna úplně od nuly a že "je generace napřed nad konzolovými verzemi z roku 2016". Tvůrci momentálně vychytávají poslední mušky, aby byla PC verze bezchybná.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XV

PS4, Xbox One, PS3

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments