If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Letošním Call of Duty má být Black Ops 4

Tvrdí to insider.

Možná jste o něm stejně jako my nikdy neslyšeli. Nazývá se insiderem herní branže a jinak je to redaktor menšího herního webu pro Switch.

Marcus Stellars přinesl na svém Twiteru údajný drb o letošním dílu Call of Duty (Alza.cz). Po úspěšném návratu do druhé světové se má hra opět dostat do moderní doby, avšak zůstat nohama na zemi, což znamená absenci jetpacků a jiných vymožeností na rozdíl od Advanced Warfare.

Black Ops 4 od Treyarchu, nástupce dosud nejlépe přijatých Black Ops 3 v historii série, má vyjít vedle PC, PS4 a X1 také pro Nintendo Switch. Na něm pak bude podporovat DLC, HD Rumble a pohybové senzory, přičemž o port se mají starat profíci z firmy, která má s CoD bohaté zkušenosti, patrně jde o Beenox.

Dotyčný insider měl znát správné drby o Switch už v minulosti, takže je považován za věrohodný zdroj. Že bude 2018 díl dělat Treyarch, to se ví už delší dobu.

Jestli se vše o zasazení potvrdí, to zjistíme patrně až v červnu na výstavě E3 nebo těsně před ní. Jisté je pouze to, že Call of Duty nemůže letošní Vánoce, resp. tradiční listpoad vynechat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments