Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

RTS Ancestors Legacy bude v květnu v češtině

Zkuste si už teď multiplayerovou betu + trailer s titulky.

Ancestors Legacy je opět o krůček blíže vydání, 1C a vývojáři z Destructive Creations totiž před okamžikem s hrdostí oznámili, že tato historicky laděná, týmová realtimová strategie se ocitne v prodeji 22. května 2018 (Alza.cz).

PC verze hry Ancestors Legacy bude vydána celosvětově prostřednictvím digitálních platforem včetně Steamu, ve vybraných zemích (včetně ČR/SR) bude navíc k dispozici také limitovaná krabicová verze. V Česku hra vyjde v lokalizované verzi s českými titulky. Krabicová verze vycházející v našem regionu bude navíc obsahovat předobjednávkové bonusy v podobě tištěného artbooku a soundtracku na CD.

Odhodlaní válečníci však nemusí čekat až na květnové vydání hry, jelikož už dnes se na Steamu spouští otevřená multiplayerová beta. Zatímco předchozí singleplayerové a multiplayerové bety z konce loňského roku byly uzavřené a nabízely možnost nahlédnout do světa Ancestors Legacy jen vybraným hráčům a novinářům, nyní se může do žáru multiplayerových bitev ponořit naprosto kdokoliv. V rámci otevřené betaverze si mohou uživatelé ozkoušet všechny čtyři národy, a to na některé ze tří map o různých velikostech, které pojmou 2 až 6 hráčů (1v1, 2v2 a 3v3). Bojovníci se mohou utkat s počítačem řízeným protivníkem, svým nejlepším přítelem, dítětem ze sousedství nebo jednoduše vstoupit do lobby a počkat, až jim systém sám nalezne vhodného protivníka.

S drsným životem středověkého válečníka se lze nyní seznámit i prostřednictvím nového traileru, navíc níže verze s českými titulky:

Watch on YouTube

"Chtěli jsme ztvárnit něco intimního a velice osobního. Modlitby byly během středověku velice populární, a to obzvlášť u národů zastoupených v Ancestors Legacy. Jednalo se o válečníky, jejichž smyslem života bylo dobývání, takže ať už se jednalo o křesťany, nebo o pohany, potřebovali nějaké božstvo, ke kterému by se mohli před bitvou obrátit. A právě o to nám šlo - ne o modlitbu z nějaké staré zaprášené knihy, nýbrž o slova, jež lidé používají, když se snaží hovořit s nějakou vyšší mocí. Když k tomu, v co věří, promlouvají skutečně od srdce," praví tvůrci.

Read this next