If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Far Cry 5 má nakročeno k největšímu dílu série

A kdy příští Assassin?

Francouzský vydavatel je na koni. Jednak si užívá vysoké tržby z Vánoc (890 milionů eur) díky Assassins Creed Origins a růstu příjmů z mikrotransakcí, druhak má před sebou báječné vyhlídky do budoucna.

Březnové Far Cry 5 (Alza.cz) má dle jeho předpovědí našlápnuto k tomu, aby se stalo největším dílem série a zároveň největší premiérou první poloviny letošního roku. Vděčí tomu samozřejmě za odklad Red Dead Redemption 2 na podzim.

Dosud se nejvíce dařilo Far Cry 3 z tropů, které překonalo 10 milionů kusů a v rámci Season Passu pro pětku bude dostupné v předělávce pro PS4 a X1.

Přímá odpověď na otázku, jestli letos dostaneme plnohodnotné pokračování Assassina (Alza.cz), na fiskální konferenci UbiSoftu nezazněla. Spíš to vypadá, že nikoli, když Yves Guillemot prohlásil následující a když vyzdvihl, jak pauza značce prospěla:

"Naplno se soustředíme na dodatečnou podporu obsahem pro Origins. To je vše, co nyní můžeme říct."

Egyptský díl se prý ve výsledku bude prodávat dvakrát lépe než Syndicate. Počet lidí, kteří si k Origins koupili Seasno Pass, je prý vysoký. Roste i Rainbow Six Siege díky zásobování dalším obsahem.

V příštím fiskálu mezi dubnem 2018 a březnem 2019 chce firma vydat čtyři AAA tituly, z nichž zatím známe jen The Crew 2 a Skull and Bones, ty zbylé dvě jsou zatím tajné. Zde ještě nedávné video z Far Cry 5 od IGN:

Cover image for YouTube videoFar Cry 5: Sneaking, Sniping, and Blasting Through an Outpost [4K] - IGN First
Cover image for YouTube videoFAR CRY 5 - MATÁMOS TUDO COM UM HELICÓPTERO - GAMEPLAY PS4 PRO

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments