If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází mód s volnou jízdou po NFS Payback

Alldrive: Hangout.

EA oznámili, že Alldrive: Hangout, dlouho očekávaný update pro Need for Speed Payback (Alza.cz) vychází právě dnes pro PC, PS4 a X1 verze ve formě zdarma stáhnutelné aktualizace.

Jak víme, dovolí hráčům volnou jízdu po herním světě, aby ho mohli svobodně a pořádně prozkoumat bez jiných povinností, jako jsou právě probíhající závody či plnění nějakých úkolů.

"Můžete se předvést se všemi vašimi vozy a máte perfektní prostředí pro socializaci. Tento mód bude správným místem, kde se domluvíte k honičce s přáteli, pořídíte skvělou fotku vaší party nebo budete jen tak bezcílně brázdit silnice i offroad Fortune Valley," uvedli EA v popisku.

Vedle toho do NFS představili nové mikrotransakce, tzv. Rimonta Packages, které prý dovolí zrychlit vylepšování vašeho vozu, pokud ho chcete proměnit v umělecké dílo. Každý z těchto balíčků je možné zakoupit za herní měnu po dosažení určitého bodu v hlavní kampani hry.

Aktuální update také umožňuje prodat nebo vyměnit všechny Speed Cards, přináší nové variace kouře a mění instant mód i menu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed 2017

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments