If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Warhorse oslavují start Kingdom Come, už předhonilo PUBG

"Někteří za těch 5 let zestárli o 10".

"Mělo to šmak takového pracoviště, kde všichni jedou na 100% a neřeší některé drobnosti, jako účes nebo dokonale vyvětranou místnost. Stejně tak mám pocit, že část týmu za těch 5 let zestárla o 10 (kromě Martina Klímy, který podle mě vypadá od roku 1848 úplně stejně). Slyšel jsem z jejich úst o téměř půlročním crunchi - pro mě jsou to všechno známky, že na tom nechali duši a kus života," komentoval moderátor Mikoláš "Tukan" Tuček svou nedávnou návštěvu Warhorse.

Pro ně dnes nastává velký den, jelikož v těchto hodinách vychází (na Steamu se celosvětově odemyká) jejich Kingdom Come Deliverance (Alza.cz), což připomíná startovní trailer:

Cover image for YouTube videoKingdom Come: Deliverance - In Nomine Patris (EU)

Možná i díky tomu se tam nyní středověké RPG z českého prostředí vyhouplo na první místo globálního žebříčku prodejnosti, když konečně dokázalo předhonit fenomén PlayerUnknown's Battlegrounds i jinou novinku Civilization 6: Rise and Fall (nedávno bylo maximálně na třetí příčce).

Tvůrci z karlínského studia tak mají o důvod více k oslavám, které se konají na několik etap, ať už to je se skleničkou designérů v kancelářích, na privátní párty se všemi, kteří se na hře podíleli, nebo na veřejné akci v holešovickém showroomu Alza.cz.

Přihazujeme ještě pár souvisejících snímků od lokalizačního manažera Comgadu, tedy distributora, který Kingdom Come v ČR zajišťuje a má v současnosti velmi napilno:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments