Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 7/2018

Ryzen s GPU v prodeji, zvýšení odměn za nález zranitelnosti...

- Ozone se připomnělo na trhu herních periferií. Plánuje zahájení prodeje dvojice nových podložek v barvách evropského League of Legends týmu Giants Gaming. Vyšší model je skutečně "giant" podložka.

- Začaly se prodávat Ryzen procesory s grafickým jádrem RX Vega. Dobré zprávy? Cenově se prakticky neliší od modelů bez grafické části. Špatná? Výkon není tak super, jak jsme mohli doufat. Pořád ale integrovaná grafika dokáže nahradit ty velmi levné dedikované a tak ušetřit pár tisíc.

- Intel má nový plán, jak omezit bezpečnostní zranitelnosti. Do programu Bug Bounty, který nabízí finanční odměny za jejich odhalení, už není třeba pozvánka a stejně tak byly zvýšeny finanční odměny. Pokud o něčem náhodou víte, dejte Intelu vědět a vyděláte si klidně pár milionů.

- Asus opět aktualizoval myš ROG Gladius. V pořadí již třetí generace ale dostala celkem netradiční název a v obchodech ji najdete jako Gladius II Origin. Výbava moc změněna nebyla, ale třeba z levé strany zmizelo třetí postranní tlačítko.

- Jediný počítač od Corsair se dočkal aktualizace. Výrobce osadil nové Coffee Lake procesory, GeForce GTX 1080 Ti a také zvýšil cenovky. Dva nové modely se od sebe liší pouze velikostí operační paměti.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments