If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 8/2018

Prodeje HyperX headsetů, recenze SteelSeries Apex M150...

- Zatímco prodeje her jsou rutinně zveřejňovány, výrobci hardwaru až na konzole rutinně mlčí. Ticho se rozhodl prolomit HyperX (resp. Kingston) a pochlubit se 4 miliony prodaných headsetů z rodiny Cloud a také nejúspěšnějším modelem. Můžeme si tak udělat představu, jak moc se periferií zhruba prodává.

- AOC plánuje v květnu uvést nový prohnutý monitor. Nabídne 35", tradiční prohnutí 1800R či „poloviční" 4K rozlišení. Obnovovací frekvence se zastavila na 120 Hz a podpora Nvidia G-Sync zase potěší majitele GeForce karet.

- CZC aktuální slevovou akci doplnilo o soutěž o nabušené herní doupě. Jeho součástí je výkonný počítač, velký monitor, obří televize či obě hlavní konzole ve výkonnějších variantách. Pro účast v soutěži stačí koupit cokoliv herního.

- HyperX se přidá do RGB klubu s novým modelem mechanické klávesnice Alloy Elite. Ta se začne prodávat někdy ve druhém čtvrtletí tohoto roku a s pomocí nového software si nastavíme jednotlivé klávesy, no a samozřejmě nebudou chybět různé efekty. Výrobce také prozradil, že chystá RGB myš, ale více zatím neřekl.

- Fanoušci esport týmu Ninjas in Pyjamas se mohou začít těšit na dvě tematické podložky od švédského výrobce Xtrfy. Začnou se prodávat v březnu a obě nabízí design laděný do modré a stejné rozměry.

- Aktuální recenze hodnotí další hybridní klávesnici. Tentokrát se jedná o model SteelSeries Apex M150, který se snaží kombinovat výhody membránových a mechanických klávesnic. Nechybí ani RGB podsvícení, které ale nenabízí nastavení jednotlivých kláves.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments