Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ovladače pro Final Fantasy 15 demo

Od Nvidia + dnes vydáno.

Prakticky souběžně s vypuštěním avizovaného dema, které se objeví během dnešního večera na Steamu, vydala Nvidia aktualizované ovladače pro své grafické karty.

Jedná se o drivery ve verzi 391.01, které můžete stahovat odsud a jsou určeny speciálně pro Final Fantasy 15 Windows Edition (Alza.cz).

"Nvidia v den uvedení nabízí díky novým Game Ready ovladačům plnou podporu a to včetně integrovaných funkcí dostupných v aplikaci GeForce Experience, jako jsou ANSEL a ShadowPlay Highlights. Stejně tak jsou do hry aplikovány GameWorks technologie - NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects a NVIDIA VXAO."

"NVIDIA poskytuje své zkušenosti z vývoje počítačových komponent, technologií a pokročilých herních funkcí a pomáhá je zavádět do nových her včetně aktuální Final Fantasy XV Windows Edition, resp. maximalizuje přínos 10. řady grafických karet GeForce® GTX. To zahrnuje vývojářskou podporu společnosti NVIDIA a spoluúčast při simulaci grafiky a fyziky, poskytnutí vývojářských nástrojů, či kontrolu zdrojového kódu. Uvedením ovladačů práce NVIDIA nekončí, i nadále bude spolupracovat s vývojářem Square Enix na vylepšení výkonu, stability a na zavedení dalších funkcí a technologií dostupných prostřednictvím herní platformy GeForce GTX jako NVIDIA G-SYNC™ pro monitory, optimalizace herního nastavení nebo aplikace GeForce Experience," praví tisková zpráva.

Vedle toho zlepšují výkon v PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) až o 7 % (v závislosti na typu grafického čipu a uživatelském nastavení), v betě Warhammer: Vermintide 2 a World of Tanks (Engine Upgrade 1.0).

Read this next