If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 27. února

Vanquish 2, Nier na piano, milánské kluby v PES, patch KCD...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Patch 1.3 pro Kingdom Come Deliverance půjde tento týden do certifikace na konzolích, uvedl Dan Vávra, dle nějž je většina slíbených vlastností hotova (takže vypuštění na PC je patrně otázkou dnů), zbývá dodělat "jen" zdlouhavé načítání dialogů, oscilace framerate či podpora modů:

- Marcus Sellars, který měl dobré zdroje u remasteru Dark Souls 1, přišel s dalším drbem: prý se chystá Vanquish 2 a má jít o xboxovou exkluzivitu.

- Hudba z Nier Automata bude převedena do verze na piano a vyjde zatím minimálně v Japonsku 25. dubna pod názvem The Piano Collection.

- Z evropského PlayStation Store je ke stažení demo Yakuza 6, taková kompenzace za odklad na duben.

- Nezvyklý obal britského herního časopisu EDGE:

- Bethesda poděkovala za vítězství v Metacritic: "Je to pozoruhodné speciálně vzhledem k tomu, že jsme ve 2017 vydali mnohem více her než kdykoli dříve v naší historii". Vděčí za to studiím BGS, ZOS, id, Arkane, MachineGames, Tango, BattleCry a Escalation.

- Kingdom Come Deliverance se předminulý týden stalo nejlépe prodávanou (vydělávající?) hrou i ve Francii (PS4 sběratelka):

- Již kompletní seznam plných her, které v březnu přibudou na službu Xbox Game Pass: Sea of Thieves, Rise of the Tomb Raider, Super Lucky's Tale, Resident Evil Revelations, Oxenfree, Sonic CD , The Final Station, Euro Fishing.

- Doplnění včerejší zprávy o propadáku: Metal Gear Survive se v Británii krabicově prodával o 85 % hůře než Metal Gear Rising a nedosáhl ani 5 % prodejů Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

- V PES 2018 se příští týden objeví legendární fotbalisté z AC Milán a Inter Milán díky novému partnerství Konami s oběma kluby.

Cover image for YouTube videoPES 2018 - Milano Legends Trailer

- Podpůrné NPC postavy s unikátními schopnostmi si budete moci přivolat na pomoc i v multiplayeru Code Vein.

- Programátor z Engine Software ve svém portfoliu vyzradil, že se chystá port Little Nightmares pro Switch (opět na Unreal Engine, jako původní verze hry).

- Desetiminutový krátký film dle hry Papers, Please už je k dispozici a má dokonce i české titulky:

Cover image for YouTube videoPAPERS, PLEASE - The Short Film (2018) 4K SUBS

- Základna hráčů H1Z1 klesla o 91 procent (ze špičky 150 tisíc na současných 9 tisíc lidí).

- Facebook se omluvil za to, že nevyřadil z obvyklého programu Oculus Trade show VR demo Bullet Train, protože se nehodilo na politickou konferenci v souvislosti s nedávným útokem střelce na americké škole.

- Phil Spencer z Microsoftu na přednášce na D.I.C.E. přiznal, že Xbox One svého času nutně potřeboval reboot. Přesvědčit všechny kolegy, aby byli na jedné lodi a uvědomili si své chyby, prý bylo neuvěřitelně pomalé a bolestivé, stejně jako změna vnitřní kultury ve firmě. Všichni prý trpěli, když tehdy v době startu museli pročítat novinové titulky, měli nízkou morálku kvůli tomu, že propásli velké trendy, a vedení ztratilo představu, co od nich zákazníci očekávají. Jinak tam vyzval ke konci toxického herního prostředí:

Cover image for YouTube videoBuilding a Living and Learning Company Culture with Phil Spencer - DICE 2018

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments