Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzena Injustice 2: Legendary Edition

+ odměna za objednávku.

Warner Bros dnes odpoledne oficiálně potvrdili to, o čem se šuškalo od včerejšího rána.

Čili i u nás vyjde 29. března 2018 Legendary Edition hry Injustice 2 pro PS4/X1 (Alza.cz). Její originál z loňského května získal v rámci D.I.C.E. Awards a The Game Awards 2017 ocenění Bojová hra roku. Cena re-edice v zahraničí je stanovena na 60 eur.

V balení nabídne základní hru, 10 postav vydaných v rámci několika DLC a 5 prémiových skinů. Pokud si hru předobjednáte, či si hru zakoupíte mezi prvními u našich partnerů, budete mít navíc možnost získat speciální Day-One Edici hry, která navíc přináší i exkluzivní steelcase, sběratelskou minci a dodatečný digitální obsah.

Hráči se v rámci této edice mohou těšit na všechny dosavadní DLC bojovníky jako je Darkseid, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchantress a The Teenage Mutant Ninja Turtles. Dále získají následující skiny: Power Girl, John Stewart Green Lantern, Reverse-Flash, Grid a Black Lightning.

Legendary Edition dále obsahuje několik herních vylepšení, jako je rozšířený herní tutoriál Learn Hub, nové vybavení pro všechny bojovníky, navýšení úrovně postavy na úroveň 30 a nový Augment slot při dosažení 30. úrovně.

Read this next