If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zlevnění GTA 5, LA Noire, Mafia 3 a EA her

Gangsterka jen za 399 Kč.

V těchto dnech probíhá paralelně vedle sebe hned několik výprodejových akcí, na které bychom vás rádi upozornili.

Nesmrtelný evergreen Grand Theft Auto 5 pro PC momentálně spadl na 799 Kč (Steam je s 60 eury dvakrát dražší) a konzolovky na 999 Kč. Jiná hra od Rockstaru, teprve listopadový remaster L.A. Noire pro PS4/X1 lze sehnat dokonce za 699 Kč. To napovídá, že o oživení této detektivky patrně nebyl valný zájem, přestože recenze zejména VR verze na PC hýřily nadšením.

Zajímavá nám připadá cena PC krabicovky Mafia 3 s českými titulky v hladině 399 Kč, když na Steamu je standardně za 40 eur. Take 2 dále přecenili poslední basket pro PS3 na 499 Kč a wrestling na PS4/X1 na 999 Kč. Tato akce platí jen do konce příštího týdne.

Naopak už brzy skončí výprodej titulů od EA, v němž stojí za povšimnutí Battlefield 1 Revolution za 799 Kč (verze pro všechny platformy), listopadové závody Need for Speed Payback za 1099 Kč na PC a 1299 Kč na konzolích. Případně krabicovky aktuálních ročníků FIFA a NHL za 1299 Kč, což je rozumnější cenovka než před Vánocemi, kdy obvykle v kamenných prodejnách překonávala patnáct stovek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments