Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detroit: Become Human vyjde 25. května

Kontroverzní interaktivní film.

Potkává se to s eurodovanými předpověďmi, náznaky o jaru v mainstreamu a dává vám to měsíc času na dohrání God of War, než okolo léta dorazí pavoučí muž.

Detroit: Become Human (Alza.cz), další významná PS4 exkluzivita, vyjde přesně 25. května 2018. Sony to před okamžikem oznámila na PS Blogu. UPDATE - navíc je slíbena oficiální čeština!

Hra, který chce opět o něco posunout žánr interaktivních filmů, vypráví příběh o třech androidech (Connor, Kara a Markus). Na střídačku budete ovládat tyto stroje, které byly navrženy lidem sloužit, ale začaly cítit emoce a vzepřely se perzekuci či násilí v dystopické společnosti blízké budoucnosti. Samozřejmě vaše rozhodnutí budou mít následky, takže každý příběh má být unikátní.

Nástupce dřívějších hitů od francouzských Quantic Dream (Beyond, Heavy Rain, Fahrenheit) má vysoké ambice a vyvolává kontroverze, když se dotýká komplexních témat, která rezonují v současném světě. Pro některé lidi může jít o tabu či nevhodný obsah, ale jak říká šéf tvůrců David Cage, to se má právě stát nejvíce fascinující vlastností Detroit. Doufá, že to vyvolá smysluplné konverzace a těsí se, až se nad nimi hráči zamyslí.

Prý vytvořili svůj nejúžasnější 3D engine, který vyždíme výkon PS4 Pro až na okraj díky stovkám NPC postav, scénami s davy či full-performance capture, vše v kvalitě, jaká tu ještě nebyla - viz sada nových screenshotů z hraní níže.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Detroit

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments