Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 2. března

Far Cry 5 zdarma k AMD, vstupenky na Gamescom, drahá GTX 2080, co je Bioware Bundle...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Far Cry 5 můžete získat zdarma ke koupi nové grafické karty od AMD, konkrétně k modelům Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56 či Radeon RX 580. Uvnitř bude kód k downloadu z uPlay. Je to zajímavé i z toho důvodu, že dříve podobné akce na hry UbiSoftu byly vždy ke kartám od Nvidia, tato skončí 20. května.

- Zarostlý Dan Vávra "zdobí" obálku nového čísla Forbesu s titulkem KING, takže jeho ego se asi musí vznášet :) Naopak vůbec nadšen není z článku o něm na Echo24.cz, kde se rozebírají některé jeho kontroverzní výroky na sociálních sítích.

- Začal předprodej vstupenek na srpnovou herní výstavu Gamescom v Kolíně nad Rýnem, za denní vstupné dáte 34 eur, za tři dny 67 eur, později se cena zvedne na 43 eur, resp. 84 eur, na místě pak bude nejdražší (48 eur za den a 95 eur za tři dny).

- BioWare Bundle pro Xbox One tvoří dvojice plných her Mass Effect Andromeda a Dragon Age Inquisition s přibalením veškerých přídavků (GOTY edice u druhé jmenované hry), stojí 55 liber a je o něco levnější, máte-li EA Access.

- Datum závěrečné páté epizody "Same Switch" pro druhou řadu Batman: The Enemy Within se dozvíme příští týden.

- Spekuluje se, že nová vlajková loď od Nvidia, GTX 2080, má stát výrazně více než 700 dolarů, prý máme spíš čekat kolem tisícovky dolarů.

- Když už nevíte, co vymyslet, dejte tam The Sims 4 a kostýmy. Tak nějak asi uvažovali EA a Square Enix, když vybírali, z čeho udělají dárek za objednávku k Final Fantasy 15 Windows Edition na Originu.

Watch on YouTube

- Off-topic: iPhone X vyhrál v testu foťáku u mobilních telefonů na respektovaném Consumer Reports.

- Co teď všem v Eurogameru zabírá většinu dnů? K spuštění by mělo dojít během března.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments