Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 8/2018

Nové mechaniky MSI, levná RGB podložka či soutěž o myš...

- Nvidia vydala nové Game Ready ovladače. Na tom by nebylo ani nic zvláštního, brzy vy-chází Final Fantasy XV, ale nová verze má také znatelně zvýšit výkon v PUBG. V závislosti na rozlišení a modelu grafiky můžete získat až 7 % výkonu stažením nové verze.

- MSI budeme ve světě periferií vídat pravděpodobně častěji. Výrobce nyní představil dvojici mechanických klávesnic, které se mohou pyšnit minimalistickým provedením nebo RGB podsvícením jednotlivých kláves. Jsou skoro identické, nižší model neobsahuje numerický blok a jinak řeší multimediální klávesy.

- Far Cry 5 si vybralo AMD jako bonusovou hru ke grafickým kartám. Je tu ale poměrně vel-ký háček. Grafická karta musí být součástí počítače, akce se tak vztahuje pouze na hotové sestavy s grafikami RX Vega nebo RX 580.

- V probíhající soutěži můžete vyhrát myš Trust GXT 180 Kusan.

- Sharkoon nabídne cenově dostupnou podložku vybavenou RGB podsvícením. Výměnou za nižší cenu (okolo 500 Kč) vám ale budou muset stačit omezenější možnosti nastavení podsvícení.

- Na CZC.cz stále probíhá velký výprodej pro hráče. Co koupit vám poradí redakční tipy - od headsetů přes klávesnice až po konzole.

- A na závěr tu máme ještě takový menší teaser. Jak asi tušíte z fotky, chystá se srovnání headsetů. Testované modely spadají především do střední třídy. Chybět nebude model od HyperX, Logitech či Plantronics.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments