Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré poledne s Eurogamerem - pondělí, 5. března

Rekord Monster Hunter, Cyberpunk pro PS5?, Mafia 3 a Deus Ex za dvě kila, Switch 2.0...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Zavážete-li se už nyní k odběru služby Humble Monthly za 12 dolarů (240 Kč), příště (v dubnu) za ně dostanete mimojiné plné verze Deus Ex Mankind Divided, Mafia 3 + DLC a God Eater. Výčet daších her zůstává záměrně tajný. Na přihlášení k službě pro obdržení zmíněných her za uvedenou výhodnou cenu máte ještě 32 dnů.

- Blizzard hledá programátora nástrojů pro ještě neohlášený projekt pro mobily.

- Monster Hunter World se stal nejlépe prodávanou hrou v historii Capcomu, se 7,5 miliony vyexpedovanými kusy, což je částečně i kvůli tomu, že poprvé byla tato série uvedena celosvětově v tu samou doba. Celá série Monster Hunter je nyní na 48 milionech kusů za 14 let.

- Jeden ze slajdů přednášky šéfa CD Projektu Red o Cyberpunk 2077 uvedl, že hra se chystá na technologii ze současnosti a technologii pro příští generaci, z čehož někteří vydedukovali, že by hra mohla cílit na PS5 a příští Xbox, ale nic takového se tam neříkalo a spíš to berme jen jako reklamní obrat než něco reálného.

- Nintendo neplánuje v letošním roce uvést inovovaný model Switch, napsal The Wall Street Journal, který to zaslechl od svých zdrojů, něco takového se prý objeví nejdříve ve 2019.

- V Japonsku Sony používá k propagaci Detroit: Become Human odlišný nosný artwork. Ten trailer níže z PlayStation Store, vydávaný za nový, nám připadá starý.

Watch on YouTube

- Grand Theft Auto 5 jen v Británii dokázalo prodat další milion kusů (kombinace krabicovek s odhadem digitálek) za rok 2017, přestože jde o hru starou z 2013-2014.

- K dispozici je Humble Brawler Bundle s bojovými arkádami Guilty Gear, Skullgirls, BlazBlue či Rivals of Aether.

- Honest trailer na Fortnite:

Watch on YouTube

- Insider tvrdí, že od příštího roku si pouze uživatelé PS Plus budou moci změnit své jméno na PSN.

- Méně než 24 hodin zbývá do uvedení bonusové epizody Farewell pro Life is Strange: Before the Storm:

- Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Series vyjde coby trilogie s většinou DLC pro Switch, potvrdili Bandai Namco.

- Obchod nabízí nestandardní službu, že zákazníkům za patnáct stovek nainstaluje a nastaví nově zakoupenou konzoli, aby nemuseli čekat hodiny na download updatů a vše dělat sami doma.

- Pokud čirou náhodou někdo ještě hrajete Dragons Dogma a Dark Arisen na původním X360, koncem března budou vypnuty servery.

- Shadowgun Legends od brněnského studia Madfinger vyjde pro iOS a Android 22. března, má být dost podobné principu Destiny.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next