Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzen PS4 Pro model God of War

Podívejte se na krasavce.

Některé speciální modely konzolí se dělají jen do počtu, aby se dostálo dohodě o marketingovém partnerství. Jiné jsou vyloženě krásné a je na první pohled znát, že si na nich dal někdo záležet. Tuto se nebojíme zařadit do druhé uvedené kategorie.

Limitovaná edice PlayStation 4 Pro ve stylu God of War byla dnes oficiálně potvrzena ze strany Sony, ostatně už se o ní dříve spekulovalo, ale nikdy jsme ji předtím neměli šanci vidět:

Watch on YouTube

Přijde na trh společně s očekávanou hrou 20. dubna a inspirovala se sekyrou hlavního hrdiny. K tomu přihodí speciální Leviathan Gray DualShock 4 ovladač a harddisk bude mít kapacitu 1TB.

Fajn je, že uvnitř bude fyzická edice God of War, tedy nikoli jen kód ke stažení všeho z PSN, plus nějaké digitální bonusy.

Kdo bude hrát na 4K TV s PS4 Pro, získá dynamické 4K rozlišení za pomoci 2160p checkerboard renderingu. Hráči s 1080p HDTV mají těžit z vyššího výkonu díky ostřejšímu obrazu po supersamplingu z vyššího rozlišení na jejich obrazovku. Na všech PS4 modelech bude hra podporovat HDR nasvícení a pestrou paletu barev.

Read this next