If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

State of Decay 2 za nízkou cenu 22. května

+ důvod, teaser.

Přiznáme se, že Microsoft nás dnes dostal hned dvakrát. Nejen poměrně brzkým termínem, ale také cenovkou.

State of Decay 2 (Alza.cz), pokračování oblíbené zombie survival onlinovky v otevřeném světě pro PC/X1 od Undead Labs, vyjde už 22. května 2018. Předtím se počítalo spíš s červnem.

Navíc bude stát pouze 30 amerických dolarů, tedy polovinu běžné částky (Ultimate Edition 50 dolarů). Což je patrně odpověď na fakt, že bude od začátku dostupná i v předplatném služby Xbox Game Pass za podstatně méně, tak asi chtěl výrobce ten značný rozdíl trošku srovnat. Může to být i tím, že si uvědomuje současnou přeplněnost žánru zombie survivalu (viz Call of Duty) nebo svůj nižší podíl na trhu.

Viceprezident herního marketingu Aaron Greenberg na toto konto uvedl: "Naším cílem je vybudovat dlouhodobý vztah s komunitou a podpořit hlubší zážitky s touto sérií. Věříme, že se nám to povede a chceme proto dát více hráčům příležitost, aby se mohli připojit a užít si tuto unikátní zábavu".

Níže nový teaser sestřih natočený z PC verze ve 4K (přesto působí poněkud rozmazaně), zítra má na IGN následovat plnohodnotné představení hratelnosti:

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

State of Decay 2

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments