If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Překvapení: Chystá se The Division 2

Těšte se na výstavu E3.

To bylo řečí, jak se žádné pokračování údajně nepřipravuje a jak se nadále budou všichni soustředit jen na přetrávávající podporu jedničky (Alza.cz). Kdepak, pravda je někde úplně jinde, bylo to jen tahání za nos....

UbiSoft dnes oficiálně ohlásil The Division 2, což se krátce stalo po předčasném úniku plánované tiskové zprávy na veřejnost.

Na to, že šlo svého času o největší start nové značky pro tohoto francouzského vydavatele, je oznámení nečekaně slabé až chabé. Žádné detaily, žádné obrázky ani filmeček, dokonce ani teaser či nastínění data vydání, jak by se pro takovou událost slušelo a patřilo.

"Ano, tým Massive Entertainment pracuje na pokračování The Division, ale zároveň se bude stále snažit, aby v dohledné budoucnosti nadáele zajišťoval podporu prvního dílu, včetně speciálního patche pro Xbox One X s rozlišením 4K a minimálně ještě dvou větších updatů."

Dvojka pošlape na aktualizované verzi vlastního Snowdrop enginu, plnohodnotně bude představena až na červnové výstavě E3 2018. S vývojem vypomáhají pobočky UbiSoftu v Annecy, Redstorm, Reflections, Bukurešti a Šanghaji.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments