Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 8. března

Jurský park jako Pokémoni, AMD ovladače, mlha v Battlefieldu, platby v God of War...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Díky zkušenostem nasbíraným s portem Final Fantasy 15 pro PC budou nyní Square Enix schopni vytvářet HD hry mnohem rychleji než dříve. V uplynulém roce prý měli ve studiu interních 20 deadlinů a každý měsíc se prý snažili zkompilovat kvalitní pracovní verzi hry bez chyb.

- Na evropském PlayStation Store začal velký výprodej s až 70 % slevami na PS4 exkluzivity jako Horizon, Uncharted, Gran Turismo a další hry.

- Jurassic World Alive bude letos na jaře novou mobilní hrou ve stylu Pokémon GO, takže opět budete chodit po reálném světě a hledat v něm dinosaury, sbírat jejich DNA za pomoci drona a navíc také svádět bitvy s ostatními živými hráči s ještěry, které ulovíte a vylevelujete si je. Jde o doprovod nového filmu s premiérou v létě, homepage s pre-registrací.

Watch on YouTube

- Warhorse zopakovali, že nejsou schopni garantovat specifický den vydání očekávaného patche pro Kingdom Come Deliverance. Stalo se tak v reakci na dotaz hráče, který kvůli chybě nemohl dokončit vedlejší úkol. Stále platí uvolnění někdy v tomto týdnu.

- Posiluje šeptanda o xboxové konverzi Hellblade: hra byla pro tuto platformu ohodnocena ratingovou organizací už i na Tchajwanu (včera k tomu došlo i v Austrálii). V Jižní Koreji byla pro změnu proklepnuta ta dříve zmíněná Grand Theft Auto V Premium Edition.

- Bývalý redaktor Jim Sterling se zabývá sloupkem CNN, podle nějž "hry jsou virtuálním tréninkovým táborem pro masové střelce".

Watch on YouTube

- V God of War nebudou žádné mikrotransakce, uklidnil Cory Barlog.

- AMD vypustili nové ovladače 18.3.1 určené pro aktuální Final Fantasy 15 PC, stahujte zde.

- Blízko do cíle má kickstarterová kampaň pro vznik knih o Bloodborne, Zeldě a Final Fantasy VIII od Third Editions.

- Venku je update 1.4.0 pro Assassins Creed Origins, který hru připravuje na nadcházející DLC Curse of the Pharaohs. UbiSoft také slíbil, že po dokončení všech 75 průvodců v Discovery módu se odemkne nějaká tajná odměna.

- Nintendo Switch se v Japonsku za úvodní rok prodalo 3,8 milionu kusů, třikrát více než PS4.

- Fanoušci oceňují přirozeně realistickou mlhu nad řekou Somme, která je v posledním přídavku pro Battlefield 1:

- Hitman: Blood Money a LEGO Star Wars 3: The Clone Wars jsou novými zpětně kompatibilními X360 hrami na X1.

- Tvůrci Limbo a Inside zatím nechtějí prozradit, co se vedle PS4 verze hry skrývá v drahé (375 dolarů) sběratelské edici, kterou připravují společně s výrobcem RealDoll specializovaným na umělé panny.

- 14. března proběhne jarní živé vysílání k Monster Hunter World, zřejmě pro ohlášení plánů a rozšíření.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments