Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Unikátní adventura The Council 13. března

Nový deníček a info.

První epizoda (z celkových pěti) originální adventurní série The Council vyjde 13. března pro PC/PS4/X1 a jmenuje se "The Mad Ones". Oznámili to Focus Home Interactive a Big Bad Wolf společně s novým vývojářským deníkem:

Watch on YouTube

Jak známo, v této hře se vypravíte na soukromý ostrov pátrat po osudu vaší pohřešované matky, kde se na podivné recepci setkáte s VIP osobnostmi 18. století jako Napoleon Bonaparte či prezident právě zformovaných USA Georgem Washingtonem.

Budete tam zkoušet manipulovat s ostatními postavami za pomoci tzv. Social Influence systému a pokusíte se je i za pomoci speciálních schopností přesvědčit, abyste dosáhli svého, o čemž jsme psali nedávno.

Všechny vaše rozhodnutí mají mít krátkodobé, střednědobé či dlouhobé důsledky ve vztahu k ostatním. Některé volby mají být jen kosmetické povahy, jiné se stanou kritické. Chybí tu quick-save a quick-load, ani neexistuje Game Over, protože příběh se neustále posouvá vpřed nehledě na to, co děláte, a budete muset se vším žít až do úplného konce příběhu.

Read this next