If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už víme, co bude náplní GTA 5 Premium Edition

+ odklad.

Zhruba od půlky minulého měsíce se spekulovalo o prapodivném nálezu GTA 5 Premium Edition (Alza.cz) v reakci na její výskyt na online-shopech či v databázích ratingových organizací, naposledy tento víkend v Jižní Koreji.

Nyní britské Kotaku ze svých dobrých zdrojů zjistilo, co v re-edici tohoto rekordního bestselleru vlastně najdete. Bude to obsah, jaký se dopředu všeobecně předpokládal, žádné překvapení se nekoná, bohužel ani převratné novinky či něco navíc.

Vedle základního Grand Theft Auto 5 s posledním updatem půjde hlavně o uplynulé čtyři roky přídavků do GTA Online, které už nebudete muset stahovat, ale najdete je pohodlněji na disku, což není na škodu.

Hlavním lákadlem a tím, co dovolí udržet původní cenu či ji navrátit po slevách, je zahrnutí Criminal Enterprise Starter Packu, který jinak vyšel coby placené DLC loni v prosinci a jsou v něm věci v hodnotě $10,000,000 GTA dolarů. Jak známo, jde o další dopravní prostředky, nemovitosti, zbraně, oblečení či tetování.

Premium Edition měla vylézt 23. března, ale prý došlo k posunu na duben, proto stále nemáme oficiální ohlášení od Rockstaru. Jeho úmyslem prý je nahrazení dosavadní verze GTA5 v obchodech, když bude re-edice stát stejně jako originál, takže vše proběhne asi poměrně svižně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto 6

PS5, Xbox Series X/S

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments