Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení V-Rally 4

Vzkříšení off-road závodů.

Značka, která předtím patřila Atari a už dlouho nebyla vzkříšena (jednička byla pro PS1 v 1997 a trojka naposledy na PS2 již ve 2003), se vrací na scénu. Dnes odpoledne oznámené V-Rally 4 (Alza.cz) chce zůstat věrné identitě předchůdců, což má potěšit miliony jejich fanoušků. Ti prý touží po "perfektním vyvážení mezi pocitem z jízdy, prezentací a simulací, s nejlepší možnou grafikou, co dnešní technologie dokáží".

O vývoj se postarají zkušení Francouzi z Kylotonn Racing Games (WRC 7, TT Isle of Man), z nichž jeden pracoval i na předešlém dílu coby programátor, takže je prý nadšen, že se k sérii po patnácti letech vrátí. Dohodli se s vydavatelem Bigben Interactive, hotovi budou v září a své dílo vypustí na PC, PS4, X1 a dokonce i Switch. Debutový trailer:

Watch on YouTube

Takže kde se bude toto rally závodit? Od Afriky, přes mohutné stromy v národním parku Sequoia až po Japonsko, na složitých tratích v extrémních podmínkách včetně deště, sněhu a bláta.

Mezi herními módy najdeme: Extreme-Khana (musíte být mistrem v přesnosti a driftování), V-Rally Cross (ve špíně i na asfaltu), Buggy (vozítka pro všelijaký terén na speciálně hrbolatých tratích) a Hillclimb (soutěž do vrchu).

Chybět nemůže ani kariéra či online multiplayer, to vše s padesátkou vozidel (z traileru poznáte Porsche 911 Safari, Ford Mustang či Ford Fiesta RS RX).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments