Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videoreportáž z předváděčky Far Cry 5

+ nastavení PS4 Pro, hra za Otce?

Sešlo se hned několik menších věcí k největší hře první poloviny letošního roku, Far Cry 5 (Alza.cz). Předně UbiSoft pozval influencery na akci nedaleko San Francisca, kde se dekoracemi a stylem snažil o napodobení buranského prostředí Hope County. Pozvaní YouTubeři a redaktoři si zajezdili v bugině, potkali se s živým Otcem a zahráli si zejména co-op, z nějž prý byli nadšeni - viz oficiální videoreportáž:

Zarostlý producent Darryl Long (model Dan Vávra) dále v jednom rozhovoru otamtud naznačil, že se "důvěrně a osobně seznámíte s Otcem", což si někteří vyložili, že by se snad v některém z pozdějších DLC mohlo hrát za Otce - tedy hlavního zlosyna ve hře, byť s tím plány okolo Season Pass nepočítaly.

Watch on YouTube

A pak se na Redditu vynořil screenshot z menu, konkrétně z nastavení grafiky, dle nějž se zdá, že si v PS4 Pro verzi klasicky budete moci vybrat, jestli chcete mít hezčí grafiku nebo jestli spíš preferujete 4K rozlišení. Něco obdobného patrně bude i na Xbox One X, kam je slíbeno 4K Ultra HD s efektem HDR.

Read this next