Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zvýhodněná startovací edice For Honor

"Potřebujem tam dostat lidi".

UbiSoft se zde pokusí napodobit, co se mu velmi osvědčilo u populárního Rainbow Six Siege (Alza.cz). U středověké arénové rubačky, která dlouhodobě trpí poklesem počtu hráčů zejména na PC, přinese Starter edici za 15 eur, čímž sníží vstupní bariéru pro její hraní.

Z For Honor už ode dneška na Steamu a uPlay nabízí trochu ořezanou porci obsahu. Stále budete moci hrát za hlavní tři hrdiny (Warden, Raider, Kensei) v závislosti na volbě frakce, ale už si je nebudete moci přizpůsobit k obrazu svému či lépe vybavit jako v plné verzi. To půjde až za herní měnu, konkrétně za 8 tisíc Steel, ekvivalent osmi dolarů.

Dražší než normálně bude též odemčení dalších hrdinů z pozdějších rozšíření. Starter edice podporuje Season Pass, případně lze pořídit All Heroes Bundle za 50 tisíc Steel. Na všechno jde normálně vydělat i delším běžným hraním, přičemž tempo získávání herní měny se oproti originálu nijak neliší.

Fajn určitě je, že tato zvýhodněná verze hry umožňuje hrát singleplayerovou kampaň, všechny MP módy i mapy, takže spíš připomíná něco, jako kdyby byla ještě více zlevněna základní puvodní verze z loňské zimy (aktuálně stojí 499 Kč). Detaily na homepage.

Read this next